Audeze on julkistanut uudet LCD-24 -kuulokkeet. Ne ovat rakenteeltaan avoimet, korvan ympäröivät ja valmistajalle tuttuun tapaan magnetostaattiset.

Halkaisijaltaan 106 millimetrin kokoiset kalvot ovat nanokokoiset, ainoastaan 0,5 mikronin paksuiset, joten niiden luvataan tarjoavan äärimmäisen nopeaa transienttivastetta. Niinpä toiston luvataan olevan rikasta ja hienostunutta, keskialueeltaan energistä ja bassoltaan tanakkaa.

Kuulokkeissa on käytetty valmistajan Fluxor-magneetteja samalla tavoin asymmetrisesti sijoitettuna kuin LCD-2-mallissa. Niinpä ilmavirran luvataan liikkuvan lineaarisesti. Herkkyydeksi ilmoitetaan 96 desibeliä, impedanssiksi 15 ohmia ja taajuusvasteeksi 5–50 000 hertsiä. Painoa kuulokkeilla on 540 grammaa.

Saman valmistajan King MK II -kuulokevahvistin on optimoitu nimeomaan Audezen lippulaivakuulokkeille, ja sen luvataan sopivan ihanteellisesti myös LCD-24-kuulokkeille.

LCD-24:sta tulee tarjolle rajoitettu erä kovalla kotelolla ja hopeoidulla kuparikaapelilla varustettuna. Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole tiedossa.

www.audeze.com

www.stylusaudio.se