Audio Pro on lisännyt valikoimiinsa uuden A10-monihuonekaiuttimen. Ennestään monihuonetoistoa ovat tarjonneet Addon-sarjan C3, C5 ja C10 sekä Drumfire-malli. Niiden kantikkaista muodoista poiketen A10 on sylinterin muotoinen. Päällä on kangas, joka on saatavilla kahtena eri harmaana.

Toisto onnistuu langattomasti Wi-Fi-yhteyden ja bluetoothin välityksellä. Hallintaa varten on Audio Pro Control -sovellus. Myös analoginen 3,5 millimetrin sisääntulo löytyy. Kaiutin tukee Amazon Alexa -puheohjausta.

A10:n päällä on alumiininen hallintapaneeli, josta voi säätää äänenvoimakkuutta, toistolähdettä ja neljää esivalintaa. Äänestä vastaa tavallisia kaiutinelementtejä laajemmalle alueelle säteilevä BMR-elementti sekä bassoelementti, joka tuo täyteläisempää ääntä. Saatavilla on lisävarusteena myös seinäkiinnike.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa. Britanniassa se tulee saataville suunnilleen kuukauden päästä 200 punnan hintaan. Lisäksi tulossa on A40, joka on myös monihuonekaiutin. Se taas on muotokieleltään kantikkaampi mutta myös pinnoitettu kankaalla. Lisätietoja lienee luvassa myöhemmin.

www.audiopro.com