Audio Technica julkaisi CES 2019 -messuilla kolmet uudet langattomat vastamelukuulokkeet. Malliston huipulle saapui ATH-ANC900BT-malli. Valmistajan sivuilla hinnaksi ilmoitetaan 299 euroa, joten se haastaa Sonyn, Bosen ja Sennheiserin kärkimallit.

Kuulokkeet ovat valmistajan tähän mennessä kehittyneimmät. Niissä on kolme vastamelutilaa, joita pystyy vaihtamaan ilmaisesta sovelluksesta tai kosketuspainikkeista. Sovelluksesta pystyy myös säätämään vastamelutoiminnon tehokkuutta.

Akunkestoa luvataan mukavat 35 tuntia. Bluetooth-yhteys on versiota 5.0. Mukana tulee myös lentokoneadapteri ja kantolaukku. Kuulokkeiden luvataan saapuvan kauppoihin kevään mittaan.

Budjettiluokkaan ilmestyi vaatimattomampi ATH-ANC500BT. Myös siinä on vastamelutoiminto, mutta bluetooth-yhteyden versio on 4.2 ja akunkesto 20 tuntia. Hinta on 99 euroa.

Kolmas uutuus on myös 99 euron hintaiset ATH-ANC100BT-nappikuulokkeet. Niille luvataan akunkestoksi kymmenen tuntia. Mukana tulee usb-miniplugikaapeli, jonka ansiosta musiikkia voi kuunnella myös langallisesti.

eu.audio-technica.com

www.bergsala.se