Audio-Technica on julkistanut CES 2018 -tapahtumassa uuden kuulokesarjan. Siihen kuuluu viisi langatonta mallia, joista osassa on vastamelutoiminto.

Edullisin ATH-S200BT on korvan peittävää mallia. Ne ovat langattomat bluetooth-kuulokkeet, joille luvataan kunnioitettava 40 tunnin akunkesto neljän tunnin latauksella. Tiedossa on Britannian hinta, 60 puntaa.

Urheilukuulokkeista löytyy kaksi mallia, joissa erona on vain se, että ATH-SPORT70BT:ssä on kosketuksella aktivoitava melunsuodatustoiminto, kun taas ATH-SPORT50BT:ssa sellaista ei ole. Yhteisiä ominaisuuksia ovat ipx5-vedenpitävyysluokitus, 9 mm elementit, bluetooth 4.1 ja luvattu kuuden tunnin akunkesto. Hinnat ovat 120 ja 70 puntaa.

ATH-ANC700BT on vastamelutoiminnolla varustettu bluetooth-kuuloke aptx-tuella. Vastamelutoimintoa pystyy hallitsemaan kosketuksella. Akunkestoa luvataan 25 tuntia vastamelutoiminnon ollessa päällä ja 30 tuntia ilman sitä. Elementit ovat kooltaan 40 mm. Hinta on noin 200 puntaa.

ATH-DSR5BT -niskapantakuulokkeet ovat täysin digitaaliset ja niiden bluetooth-yhteys on varustettu aptx hd-koodekilla. Niillä pystyy toistamaan 24-bittistä ja 48-kilohertsistä ääntä. Elementtejä on kaksi, toinen on 9,8 mm ja toinen 8,8 mm. Ääntä lupaillaan kirkkaaksi ja yksityiskohtaiseksi. Hinta on 350 puntaa.

www.audio-technica.com

www.bergsala.fi