Tietokoneen kaveriksi tarkoitetuista Audioengine A2+ -pöytäkaiuttimista on ilmestynyt langaton versio. A2+ Wireless -malliin on lisätty aptX-koodekilla varustettu bluetooth 5.0 -yhteys musiikin toistamiseksi esimerkiksi tietokoneelta tai mobiililaitteelta ilman piuhoja.

Muutoin kaiuttimet ovat samanlaiset kuin langallinenkin malli. Niissä on aramidikuituiset 2,75 tuuman basso/keskiäänielementit, 0,75 tuuman silkkidiskantit neodyymimagneeteilla. Käsin valmistetuissa koteloissa on refleksiportti etupuolella. Vahvistimia on kaksi ja ne toimivat ab-luokassa. Niiden maksimitehoksi luvataan 30 wattia kanavaa kohden.

Myös fyysisiä liitäntöjä löytyy – 3,5 millimetrin plugi, rca ja usb sisääntuloina ja linjatasoinen rca-ulostulo. Taajuusalueeksi ilmoitetaan 65 – 22000 hertsiä (± 2,0 dB) ja signaali-kohinasuhteeksi 95 desibeliä. Mukana tulee kaiutinjohto passiivikaiuttimen ja aktiivikaiuttimen välille, 3,5 millimetrin välijohto, usb-johto, virtalähde ja virtajohto.

Audioengine A2+ Wireless on maahantuojan sivujen mukaan tulossa myös Suomeen. Langattoman mallin hinta ei ole toistaiseksi tiedossa, mutta langallista versiota myydään noin 240 euron hintaan. Värivaihtoehdot ovat satiinimusta sekä kiiltävät valkoinen ja punainen.

www.audioengineusa.com

fi.eetgroup.com