Audiolab on esitellyt all-in-one-laitteen, jonka se on sattuvasti nimennyt Omniaksi. Sveitsiläisestä alumiinista valmistetuun koteloon sijoitetulla laitteella onnistuu CD-levyjen kuuntelu, suoratoisto langallisen tai langattoman verkkoyhteyden välityksellä, Bluetooth-toisto ja myös analogisten toistolähteiden liittäminen MM-rasiallinen levysoitin mukaanlukien.

Mukana on DTS Play-Fi -suoratoisto- ja monihuonejärjestelmä, jonka ansiosta on mahdollista rakentaa koko talon kattava äänentoistosysteemi usean brändin tuotteista. Se tukee toistoa 24 bitin syvyydellä ja 192 kilohertsin näytteenottotaajuudella. Suoratoistoa se tukee 16 bitin syvyydellä ja hieman CD-laatua suuremmalla 48 kilohertsin näytteenottotaajuudella. Verkkotoistoa varten on Wi-Fi ja Ethernet.

Tarjolla DTS Play-Fi:ssä on kattava valikoima suoratoistopalveluita kuten Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Music, Qobuz, Audacy, TuneIn, iHeartRadio ja SiriusXM. Sen kautta pääsee käsiksi myös DLNA/NAS-verkkolevyille. Play-Fin lisäksi tarjolla on Spotify Connect sekä Roon-musiikkikirjasto.

Digiliitäntöinä on kaksi kappaleita sekä optisia että koaksiaalisia sisääntuloliitäntöjä ja USB-B. Lisäksi on kaksi USB-A-liitäntää, joista toisella sujuu päivitykset ja toisella pystyy lataamaan esimerkiksi mobiililaitteita. Lähtöinä on yksi optinen ja yksi koaksiaalinen. Linjatasoisia analogituloja on neljä kappaletta ja yksi phono. Tarjolla on myös pre-out-lähtö. Kuulokekuunteluun tarjolla on 6,3 millimetrin liitäntä.

Omniassa on myös vahvistin, joten kaverikseen se vaatii vain passiivikaiuttimet. Se tarjoaa 50 watin tehon AB-luokassa kahdeksan ohmin kuormalla. Virtaa riittää yhdeksän ampeeria, joiden turvin vaikeammankin kuorman pitäisi nytkähtää liikkeelle. Halutessaan esi- ja päätevahvistimet voi myös ohittaa. Sekä etu- että pääteasteessa on pyritty pitämään signaalitiet mahdollisimman lyhyinä.

Asetuksia, VU-mittaria sun muuta pääsee ihastelemaan 4,3-tuumaiselta värinäytöltä. Sisuksissa on puolestaan 32-bittinen ES9038Q2M ESS Sabre -piiri huolehtimassa signaalin muuntamisesta digitaalisesta analogiseksi. Se yltää 32 bitin syvyyteen ja 768 kilohertsin näytteenottotaajuuteen PCM-toistossa ja 22,5 megahertsin DSD512-toistoon. Laite tukee MQA-toistoa.

www.au­di­o­lab.co.uk

www.au­de­lec.fi