Saksalaiselta highend-valmistajalta Audionetiltä on tulossa uusi Humboldt-vahvistin. Keväällä Münchenin High-End -tapahtumassa prototyyppiasteella ensiesitelty malli on integroitu vahvistin, jossa yhdistyvät valmistajan Stern-esivahvistin ja Heisenberg-päätevahvistin.

Sternistä Audionet on napannut muun muassa ula-piirit ja hopeakaapeloinnin. Heisenbergistä taas on peräisin mekaanisesti vaimennettu, häiriösuojattu ja osin kelluvarakenteinen kotelo. Sisääntuloliitäntöinä on kaksi balansoitua xlr-paria ja kolme balansoimatonta rca-paria. Kaiutinterminaali on rodiumia ja Furutechin valmistama. Sen lisäksi lähtöinä on yksi pari xlr- ja rca-liitäntöjä, kaksi optista Audionet Link -liitäntää ja kullattu maaliitäntä.

Vahvistin on toteutettu kaksoismonorakenteella. Ottoasteelle ytyä tarjoaa kaksi sadan watin virtamuuntajaa. Tehoastetta varten puolestaan on kaksi kappaletta 850 watin muuntajaa. Pääteasteen antotehoksi luvataan kahdeksan ohmin kuormalla 250 wattia ja neljän ohmin kuormalla 380 ohmia. Kapasitanssia on 400 000 mikrofaradia. Lopputuloksena luvataan olevan tasaista vastetta peräti nollasta hertsistä 700 kilohertsiin saakka.

Vahvistimen mitat ovat 45 x 32 x 50,5 cm. Painoa on 60 kiloa. Kuori on valmistettu 9 millimetrin alumiinista ja värivaihtoehtoina on musta ja hopeanharmaa.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

www.au­di­o­net.de

www.highendstudio.fi