Kruunuradio on saanut valikoimiinsa hongkongilaisen highend-valmistajan AURALiCin laitteita. Vuonna 2009 perustettu yritys on erikoistunut ennen kaikkea korkearesoluutioiseen digitaaliseen toistoon, ja sen katalogiin kuuluu verkkotoistimia, da-muuntimia ja digitaalisia all-in-one-laitteita.

Firman toinen perustaja Xuanqian Wang on sekä pianisti että sähköinsinööri ja ääniteknikko. Laitteet ovat niittäneet arvostelumenestystä. Esimerkiksi ALTAIR G2.1 valittiin StereoNETissä vuoden highend-striimeri/daciksi. Yhtiö kertoo panostaneensa suunnittelussa yksityiskohtiin, tarkkoihin toleransseihin ja tarkkuuteen.

Päämääränä on AURALiCin mukaan tarjota toimintoja, joita ei ole tarjolla muilla. Yhtiö on sitä varten kehittänyt myös oman integroidun Lightning OS -alustan. Laitteet on hallittavissa sovelluksella ja päivityksiä luvataan olevan tarjolla jatkuvasti.

Laitteisiin pääsee tutustumaan Kruunuradion verkkokaupassa tai myymälässä Helsingin Kruununhaassa. AURALiCin sivuilta puolestaan löytyy vakuuttava kattaus yhtiön laitteita koskevista lehtijutuista ja palkinnoista.

us.auralic.com

www.kruunuradio.fi