AKG:n entisten työntekijöiden perustama Austrian Audio on esitellyt uudet Hi-X60 -kuulokkeet. Ne on suunnattu ennen kaikkea ammattilaiskäyttöön, mutta soveltuvat myös muuhun musiikin kuunteluun.

Käytännössä kysessä on suljettu versio Hi-X65-mallista, joten niiden kanssa pitäisi onnistuman myös äänittelyt herkällä kondensaattorimikrofonilla. Rakenteeltaan kuulokkeet ovat metallia, mutta kuitenkin painavat melko maltilliset 320 grammaa. Kuulokkeet pystyy taittamaan pienempään kokoon säilytystä tai kuljetusta varten.

Käyttömukavuus on huomioitu leveän pääpannan ja kookkaiden muistivaahtopehmusteiden muodossa. Mukana tulee kaksi johtoa, joista toinen on 1,2 metriä ja toinen kolme metriä. Liittimenä on 3,5 millimetrin miniplugi. Paketissa on lisäksi 6,35 millimetrin plugiliitinadapteri.

Toistosta huolehtii 44 millimetrin dynaaminen elementti, joka on varustettu laajalla liikepoikkeamalla. Valmistaja lupaa, että toisto on tarkkaa ja vähäsäröistä. Vaste yltää viiden hertsin taajuudesta 28 kilohertsiin eli reilusti ihmisen kuuloalueen ulkopuolelle. Nimellisimpedanssi on 25 ohmia ja herkkyys 110 desibeliä.

austrian.audio

soundtools.fi