Backbone loi hiljattain tiiviissä yhteistyössä PlayStationin ja sen suunnittelutiimin kanssa Backbone One PlayStation Editionin, joka on saanut inspiraationsa PS5:n langattomasta DualSense-ohjaimesta. Backbone on ainoa mobiiliohjain, jolla on PlayStation-lisenssi, ja se on julkaistu myös Xbox Edition -versiona. Backbone on saanut rahoitusta lukuisilta sisällönluojilta, kuten MrBeastilta, 100 Thievesin perustajalta Nadeshotilta, Prestonelta, Kwebbelkopilta ja Typical Gamerilta. Sitä tukevat myös Night Media ja Ashton Kutcherin Sound Ventures.

Backbone on luonut ekosysteemin, jossa lähes kaikki pelisisältö ja -palvelut ovat saatavilla yhdessä paikassa – puhelimessasi. Sen perusti 24-vuotias Maneet Khaira työskennellessään Googlen pelipuolella. Backbonen ohjelmisto ja laitteet tekevät pilvipelien suoratoistosta ja ydinpelaamisesta vaivatonta ja hauskaa. Pelaajat vain kytkevät puhelimensa Backbone One -laitteeseen, ja he voivat välittömästi pelata App Storen ja Apple Arcaden mobiilipelejä, suoratoistaa pelejä pilvipelipalveluiden, kuten Xbox Game Passin ja Nvidia Geforce Now’n, kautta ja pelata Xbox Series X|S-, PlayStation 5- ja Steam-pelejä missä tahansa etäpelaamisen kautta.

“Backbonen perustamisella oli yksi todellinen tavoite: parantaa pelikokemusta kaikille ja kaikkialla”, sanoo Backbonen perustaja ja toimitusjohtaja Maneet Khaira. “Aivan kuten Sonos ja Roku ovat tehneet musiikin ja television suoratoistolle, Backbone yhdistää kaikki pelien suoratoistopalvelut ja keskeiset pelikokemukset mobiililaitteissa.”

Backbone Onen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Pelaa mitä tahansa peliä, joka tukee ohjaimia
  • Kokoontaitettava ja kompakti muotoilu
  • Matalan viiveen yhteys
  • 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
  • Läpivientilataus
  • Backbone One -sovellus iOS:lle ja Androidille
  • Peliklippien ja kuvakaappausten tallentaminen

Backbone One -ohjaimet ovat ostettavissa 119,99 euron hintaan Proshop.fi ja Coolshop.fi -verkkokaupoista. Uusille tilaajille jokainen Backbone One -ostos sisältää ilmaisen Backbone+ -kokeilutilauksen ja useita lisäetuja, kuten 1 kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden.

Lisätietoja verkkosivulta: playbackbone.com.