Bang & Olufsen on julkistanut ensimmäiset täyslangattomat vastamelukuulokkeensa. Beoplay EQ -kuulokkeet on valmistajan mukaan tarkoitettu niin työ-, matkustus- kuin hupikäyttöön.

Valmistajan mukaan kuulokkeissa on käytetty kuutta herkkää ja erittäin suuntaavaa mikrofonia vastamelutoiminnon ja puheluiden tarpeisiin. Kuulokkeiden intuitiivisilla hallintapainikkeilla voi kontrolloida suurinta osaa toiminnoista. Myös passiivisen eristyksen luvataan olevan erinomaisella tasolla.

Kotelo on valmistettu alumiinista ja tukee langatonta Qi-latausta. Koosta on pyritty tekemään mahdollisimman kompakti. Kuulokkeiden omien akkujen voimin akunkestoksi luvataan 6,5 tuntia vastamelutoiminnon ollessa päällä ja 7,5 tuntia ilman. Kaikkiaan kuulokkeilla pitäisi kotelon kanssa pärjätä 20 tunnin ajan ilman verkkovirtaa kohtuullisella volyymillä. 20 minuutin pikalatauksella on mahdollista saada lisävirtaa kahdeksi tunniksi.

Sisuksissa on 6,9 millimetrin dynaamiset elementit. Ääni liikkuu ilmassa Bluetooth 5.2 -yhteyden voimin, ja mukana avittamassa on aptX adaptive ja AAC-tuet. Bluetooth-parinmuodostuksen pitäisi oleman sujuvaa Microsoft Swift Pair -ja Made for iPhone -lisenssien ansiosta.

Kuulokkeet on IP54-luokitellusti hien-, veden- ja pölynkestävät. Mukana tulee liuta erikokoisia muistivaahto -ja silikonikorvasovittimia eri kokoisten korvien tarpeisiin.

Beoplay EQ -kuulokkeet maksavat 399 euroa. Värivaihtoehtoina ovat musta ja hiekanvärinen.

www.bang-olufsen.com