Applen omistama Beats by Dr. Dre on esitellyt uudet Studio 3 Wireless -kuulokkeensa.

Kuulokkeissa on uudistettu vastamelutoiminto Pure Adaptive Noise Canceling eli Pure ANC, jonka luvataan mittaavan kuunteluympäristöä 50 tuhatta kertaa sekunnissa. Vastamelutoiminto ottaa huomioon myös esimerkiksi korvien muodosta, hiuksista ja silmälaseista johtuvat muodot sekä kuunnellun musiikin.

Valmistaja lupaa uutuuksilta aiempaa parempaa musiikin toistoa. Peruskauraa on, että kuulokkeissa on mikrofoni sekä puhelu- ja toistonäppäimet. Niiden avulla voi myös aktivoida Siri-ääniapurin. Kuulokkeille luvataan luokan 1 Bluetooth-yhteyttä, joka mahdollistaa jopa 100 metrin teoreettisen kantaman.

Ei liene sattumaa, että kuulokkeet ilmestyivät juuri ennen ensi viikolla tapahtuvaa uuden iPhonen esittelyä. Kuulokkeissa on Applen W1 -piiri, jollainen on myös Airpodeissa ja Beatsin Solo 3 Wirelesseissä. Apple iPhone 7- tai 8-mallien omistajille tästä on ilona yhden askeleen Bluetooth-parinmuodostus. Muitakin Apple-laitteita on muistettu, sillä yhteen iCloud-tiliin kytkettyjen laitteiden välillä pystyy vaihtamaan lennosta.

Akunkestoon on panostettu, sillä vastamelutoiminnon kanssa kuulokkeiden luvataan toistavan musiikkia 22 tuntia, ilman vastamelutoimintoa 40 tuntia. Lisää pelivaraa antaa, että kymmenen minuutin latauksella luvataan kolmen tunnin toistoaika.

Värivaihtoehtoina on mattamusta, valkoinen, punainen, silkkiruusu, sininen ja yönharmaa.

Hinta on 349,95 €. Applen sivut lupaavat toimitusten alkavan lokakuun puolivälissä.

Korkeus: 184 mm
Paino: 260 g

www.beatsbydre.com