Pari viikkoa sitten huhutut täyslangattomat Beats PowerBeats Pro -kuulokkeet ovat ilmestyneet. Niissä on samainen H1-piiri kuin maaliskuussa julkaistuissa Apple AirPods (2019) -kuulokkeissa. Se tuo lisää nopeutta ja luotettavuutta langattomaan yhteyteen, ja kuulokkeita voi sen ansiosta käyttää Siri-virtuaaliassistentin hallintaan.

Akunkestoa luvataan 9 tuntia yhdellä latauksella, mikä on kunnioitettava määrä täyslangattomilta kuulokkeilta. Sen lisäksi latauskotelo tarjoaa 15 lisätuntia, joten yhteensä virtaa riittää kutakuinkin vuorokaudeksi. Jos virta pääsee siitä huolimatta loppumaan, niin viiden minuutin latauksella saa puolitoista tuntia kuunteluaikaa ja vartin latauksella neljä ja puoli tuntia.

Vaikka kuulokkeet muistuttavatkin kohtuullisen paljon langallisia PowerBeats3-malleja, niin valmistajan mukaan elementit ja ylipäätään koko kuulokkeet on suunniteltu uudestaan. Uusien elementtien luvataan tarjoavan muun muassa vähäisempää säröä ja laajempaa dynaamista aluetta.

Korvasangatkin on suunniteltu uudelleen helpottamaan pysyvyyttä. Mukana tulee neljän kokoiset korvasovittimet. Kuulokkeet ovat hien- ja vedenkestävät, kuten urheilukuulokkeita sopii odottaa. Vasenkätisiäkään käytäjiä ei ole unohdettu, sillä kuulokkeiden toisto näppäimet ja äänenvoimakkuuden säätimet ovat kummassakin kuulokkeessa.

Suomen osalta hinta- ja saatavuustietoja vielä odotellaan, mutta myynti alkaa ensimmäisillä markkinoilla toukokuussa 250 dollarin hinnalla. Värivaihtoehtoina on Black Ivory Mosse ja Navy.

www.beatsbydre.com