Beatsin huhtikuussa ilmestyneet Powerbeats Pro -kuulokkeet ovat saapuneet myyntiin Applen verkkokaupassaan myös Suomessa. Hintaa niillä on 249,95 euroa ja mustan värivaihtoehdon toimitukset alkavat parin viikon sisällä. Lisäksi on tarjolla kolme muuta värivaihtoehtoa, mutta niitä ei pysty vielä tilaamaan.

Kyseessä ovat täyslangattomat urheilukuulokkeet, joissa on käytetty samaa H1-piiriä kuin emoyhtiö Applen AirPods (2019) -kuulokkeissa. Sen luvataan nopeuttavan langatonta yhteyttä ja tekevän siitä luotettavamman. Kuulokkeissa on myös tuki Siri-virtuaaliassistentille.

Yhdellä latauksella akun luvataan kestävän yhdeksän tunnin ajan, minkä lisäksi latauskotelo tarjoaa 15 tunnin verran lisävirtaa. Viiden minuutin pikalatauksella kuulokkeisiin saa lisää kuunteluaikaa puolentoista tunnin verran. Vartin latauksella pärjää jo neljä ja puoli tuntia.

Langallisiin PowerBeats3 -malleihin verrattuna muun muassa elementit on uusittu. Ne ovat lupausten mukaan vähäsäröisemmät ja yltävät laajempaan dynamiikkaan. Urheilukäyttöä ajatellen korvasankojen pysyvyyteen on panostettu lisää, mukana toimitetaan neljää eri kokoa korvasovittimia ja lisäksi kuulokkeet ovat hien- ja vedenkestävät. Kuulokkeet soveltuvat molempikätisille, sillä toistonäppäimet ja äänenvoimakkuuden säätimet sijaitsevat molemmissa kuulokkeissa.

www.beatsbydre.com