BenQ on julkistanut erikoislaatuisen videotykin. GV30 on kannettava projektori, jossa on sisäänrakennettuna 2.1-kanavainen äänentoisto ja langattomat striimausmahdollisuudet. Äänijärjestelmä koostuu erillisistä neljän watin diskantti- ja keskiäänielementeistä sekä kahdeksan watin bassokaiuttimesta. Bassontoiston luvataan olevan tanakkaa.

Projektori toimii myös kannettavana Bluetooth-kaiuttimena akkunsa voimin. Langattomista yhteyksistä tarjolla on lisäksi WLAN. Fyysisinä liitäntöinä on yksi HDMI 1.4b ja USB-C sekä 3,5 millimetrin audiolähtö. Mukana tulee kuljetuslaukku ja kaukosäädin.

BenQ GV30 pyörii Android TV -käyttöjärjestelmän voimin, joten tarjolla on Google Play -kauppa suoratoistosovelluksineen, peleineen ja elokuvineen. Akun luvataan riittävän pitkän elokuvan ajan ilman latausta. LED-valon käyttöiäksi puolestaan ilmoitetaan Eco-tilassa 30 000 tuntia ja normaalitilassa 20 000 tuntia.

Valovoimaksi BenQ ilmoittaa 300 ANSI-luumenia. Tarkkuutta on 720p HD -tasoisesti ja värintoisto yltää 97-prosenttisesti Rec. 709 -tasolle. Kontrastisuhde on 100 000:1. Kuvatiloista on mahdollista valita Cinema Mode tai Day Time Mode, joten katselun pitäisi onnistua myös valoisaan aikaan. Projektioalue on 135 astetta, ja projektorissa on automaattitarkennus ja vertikaalinen keystone-säätö.

Myynti alkaa syyskuussa 2021.

www.benq.fi