Beoplay on julkistanut uuden M3-monihuonekaiuttimen. Se käyttää Beolit Multiroomia, jonka kautta samaan järjestelmään voi kytkeä isomman sisaruksen M5:n lisäksi esimerkiksi A6-, A9-mallit.

Malliltaan M3 on suljettu ja sen ilmoitetaan operoivan 65–22 000 hertsin taajuusalueella. Sovelluksen kautta toistoa pystyy sopeuttamaan seinälle, nurkkaan tai vapaaseen tilaan asennusta ajatellen. Sisäänrakennettuja suoratoistopalveluita ovat TuneIn, QPlay ja Deezer.

Elementteinä on 3,75-tuumainen basso/keskiääni ja 3/4-tuuman diskantti. Molemmat niistä on varustettu omalla 40 watin D-luokan vahvistimella. Sisääntuloina on miniplugi ja micro-usb. Langaton yhteys hoituu wi-fin, bluetoothin, airplayn ja sisäänrakennetun Chromecastin avulla.

Kaiuttimen päällä olevilla painikkeilla voi säätää äänenvoimakkuutta, hallita toistoa ja asettaa järjestelmä lepotilaan.

Materiaaleina on käytetty anodisoitua alumiinia, Kvadrat-villaa ja polymeeriä. Väreinä on musta alumiinigrillillä ja ”natural” eli kuvista päätellen harmaa villakankaalla. Eri viimeistelyvaihtoehtoja ja seinäkiinnike saatavilla lisävarusteina.

Hinta on 299 €.

Uutuus kuunneltavissa heti Bang & Olufsenin Helsingin liikkeessä.

Mitat (l x k x s): 11,2 x 15,1 x 14 cm
Paino: 1,46 kg

www.beoplay.com