Beyerdynamic esitteli IFA 2018 -messuilla uuden edullisen hintaluokan Byrd-nappikuulokesarjan. Siihen kuuluu ainakin aluksi neljä mallia, joista kaksi on langallista ja kaksi langatonta. Yhteistä niille on litteä muoto, jonka ansiosta niitä pitäisi pystyä käyttämään kyljellään maatessa.

Edullisin Beat Byrd on varustettu oranssilla johdolla. Se tulee myyntiin ainoastaan valmistajan omassa verkkokaupassa 24,9 euron hintaan syyskuun lopussa. Bassontoiston luvataan olevan jykevä.

Soul Byrd -kuulokkeet ovat keskisarjan langalliset nappikuulokkeet, joiden mukana tulee viiden kokoiset korvasovittimet. Johdossa on kolminäppäiminen kaukosäädin ja mikrofonilla pystyy ohjaamaan Siri- ja Google Assistant -puheohjaustoimintoja. Myynti alkaa lokakuun puolivälissä.

Kalleimmat Blue Byrd -kuulokkeet tulevat saataville välijohdollisina langattomina peruskuulokkeina tai niskapannallisina vastamelukuulokkeina. Akunkestoa luvataan kuudeksi tunniksi ja lataus tapahtuu usb-c-portin välityksellä. Välijohdossa on kolminäppäiminen kaukosäädin. Bluetooth-yhteys on puolestaan varustettu matalalatenssisella koodekilla. Ne tulevat saataville tämän vuoden aikana.

europe.beyerdynamic.com

www.f-musiikki.fi