Bose hakee Indiegogo-joukkorahoituskampanjassa rahoitusta Sleepbuds-korvanapeille, jotka on tarkoitettu erityisesti nukkumiseen. Samalla haetaan koekäyttäjiä. Kuulokkeiden sanotaan hiljentävän esimerkiksi kuorsauksesta, koirien haukkumisesta ja liikenteestä syntyvää ääntä. Ne paitsi eristävät ympäristön melulta myös soittavat rauhoittavia ääniä.

Bose ilmoitti aikaisemmin tässä kuussa hankkineensa Hush-yhtiön, joka kehitteli vastaavaa tuotetta. Uuden mallin ominaisuudet ovat pitkälti vastaavat kuin Hushin CEDIA 2016 -messuilla esittelemässä tuotteessa, mutta design on uudistettu. Sovelluksen avulla kuulokkeisiin saa myös herätyksen. Kuulokkeiden mukana tulee eri kokoisia korvasovittimia ja latauskotelo, joka antaa lisävirtaa yhden latauksen verran.

Tällä hetkellä prototyyppivaiheessa olevien kuulokkeiden toimitusten on tarkoitus alkaa helmikuussa 2018. Hinnat ovat rahoittajille 150–185 dollaria. Rahoitusta on koossa tässä vaiheessa puolisen miljoonaa dollaria, mikä on lähes kymmenkertaisesti tavoitteeseen nähden.

Asiasta kertoi The Verge.