Bose Professional on julkistanut DesignMax-kaiutinperheen, joka saapuu myyntiin marraskuussa. Se on tarkoitettu ennen kaikkea yrityskäyttöön äänentoistoratkaisuiksi esimerkiksi liikehuoneistoihin.

Sarjaan kuuluu kymmenen kaiutinmallia, joihin kuuluu katto- ja seinäkiinnitteisiä mustana ja valkoisena. Kaksi kaiutinta on subwooferia. Kokovaihtoehtoja riittää kahden tuuman matalaprofiilisista malleista 8 tuuman subbarilla ja koaksiaalisella kompressioelementillä varustettuun malliin.

Kaikkien kaiuttimien luvataan tarjoavan laadukasta ääntä ilman taajuuskorjausta ja signaaliprosessointia. Osassa malleista on Bosen Dispersion Alignment -järjestelmä, jonka luvataan tarjoavan samanlaisen taajuusvasteen myös sivummalta kuunnellessa.

Lisäpotkua suorituskykyyn saadaan Bosen DSP:illä ja älyvahvistimilla. Taajuuskorjaimen säädöillä saadaan parempaa äänenlaatua ja selkeyttä. SmartBass-prosessointi taas auttaa tuottamaan hyvää ääntä äänenvoimakkuudesta riippumatta.

Pinnalle-asennettavissa malleissa on piilotetut U-kiinnikkeet, joiden avulla kaiuttimet saa lähemmäs seinää. QuickHold-asennusmekanismien luvataan myös helpottavan asentamista ja säästävän aikaa.

www.pro.bose.com