Bose on julkistanut kolmet uudet Framesit, jossa jokaisessa mallissa ensiluokkaisten aurinkolasien suoja ja tyyli yhdistyvät korkealuokkaisten kuulokkeiden toimivuuteen yhdessä vallankumouksellisessa päälle puettavassa laitteessa.

Uusi Frames Tempo tarjoaa Frames-malliston parhaan suorituskyvyn. Ne on suunniteltu erityisesti ulkona tapahtuvaan urheiluun, kuten pyöräilyyn, juoksuun ja kiipeilyyn. Frames Tenor ja Soprano sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja niiden tyyliä, designia ja akustiikkaa on kehitetty alkuperäisistä Frameseistä. Molemmissa malleissa on Bosen patentoima Open Ear AudioTM -teknologia ja kaikkien aikojen ohuimmat, pienimmät ja näkymättömimmät Bosen kaiutinjärjestelmät. Tuloksena on mobiiliäänentoiston läpimurto: mukaansatempaava ääni aurinkolaseista – ei kuulokkeista.

Uusissa Frames Tempossa, Tenorissa ja Sopranossa on polarisoidut linssit, jotka estävät jopa 99 prosenttia UV-säteistä. Mallit näyttävät, sopivat päähän ja toimivat kuten maailman suosituimmat ulkourheilulajeihin ja päivittäiseen käyttöön tarkoitetut aurinkolasit. Ne mahdollistavat saman tilannetietoisuuden niin kilpatilanteissa kuin vapaa-ajanvietossa, koska korviin tai korvien päälle ei tule mitään. Niiden ohuen ohut Bose-järjestelmä on sijoitettu huomaamattomasti molempiin sankoihin ilman lisäosia, näkyviä ruuveja, saumoja tai reikiä. Elektroniikkaa ei voi nähdä, eikä tuntea. Alle 50 gramman lisäpaino on huomaamaton – kunnes laittaa äänen päälle. Silloin Framesit muuttuvat ja yhdistyvät langattomasti puhelimeen musiikin suoratoistoon, soittoihin ja henkilökohtaiseksi avustajiksi – yksityisesti.

Uudet Framesit käyttävät Bosen ainutlaatuista teknologiaa ja niiden ääni on runsaampi ja kirkkaampi kuin edeltäjiensä, mutta ne voivat olla yhtä henkilökohtaiset – kaiutinjärjestelmä on määritelty tarkkaan ja suunnattu kohti käyttäjää. Sisältö ja keskustelut on eristetty äänikuplaan, jossa käyttäjä voi kuulla äänen, mutta muut eivät.

Kaikki uudet Framesit on mahdollista saada voimakkuuksilla.
Framesit ovat myynnissä Bosella ja valikoiduilla jälleenmyyjillä 289,95 euron hintaan.

Lisätietoja: bose.fi