Bowers & Wilkins on esitellyt uudet Px7 S2 -vastamelukuulokkeet. Se korvaa vuonna 2020 esitellyn Px7-mallin. Kuulokkeissa on nyt uudistetut 40 millimetrin elementit, jotka on sijoitettu kuulokekuppeihin viistosti. Näin elementin etäisyys korvasta on yhteneväinen koko elementin alalta. Elementtien moottoreita on jalostettu edelleen säröytymisen vähentämiseksi, ja akustiikkaan on napattu inspiraatiota P9 Signature -kuulokkeista.

Langatonta toistoa on ryyditetty digitaalisen signaaliprosessoinnin voimin. Kuten Px7-mallissakin, myös S2-sukupolven kuulokkeissa Bluetooth-yhteyttä on terästetty aptX Adaptive -koodekilla. Akun luvataan kestävän 30 tuntia. 15 minuutin pikalatauksella lisää kuunteluaikaa saa seitsemäksi tunniksi. Halutessaan kuulokkeita pystyy kuuntelemaan myös langallisesti 3,5 millimetrin johdon avulla, joskin kuulokkeet vaativat silloinkin virtaa.

Myös vastamelutoiminnon luvataan parantuneen. Kuulokkeissa kuusi päivitettyä mikrofonia. Niistä kaksi mittaa kuuloke-elementtien tasoa, kaksi ympäristöääniä ja kaksi puolestaan on pyhitetty äänen selkeydelle. Vastamelutoimintoa pääsee säätämään Bower & Wilkins Music -sovelluksesta, jossa on myös taajuuskorjain.

Designiltaan kuulokkeet ovat edeltäjäänsä kevyemmät ja ohuemmat, mutta pehmusteet ovat muhkeammat. Kankaiset pehmusteet on topattu muistivaahdolla, joten mukavuuden pitäisi olla kohdallaan. Värivaihtoehdot ovat harmaa, sininen ja musta. Suositushinta kuulokkeilla on 429€. Ne tulevat saataville jo kesäkuussa.

Lisäksi tulossa on myös uudet Px8-kuulokkeet. Kyseessä ovat valmistajan edistyneimmät kuulokkeet tähän mennessä. Niistä tiedot tarkentuvat myöhemmin.

www.bowerswilkins.com

www.bwgroup.fi