Bryston on esitellyt uuden laitteen DA-muuntimista koostuvaan BDA-sarjaansa. BDA 3.14 perustuu BDA-3-DAC:ille, mutta sisäänrakennetun musiikkitoistimen kautta pääsee toistamaan NAS-verkkolevyltä, USB-laitteilta, nettiradiosta, ja korkearesoluutioinen suoratoisto hoituu esimerkiksi Tidalin kautta. Laite on myös Roon-yhteensopiva.

Liitäntäpuolelta löytyy Ethernet, neljä kappaletta HDMI-sisääntuloja ja yksi lähtö, kaksi USB:tä, AES/EBU sekä yksi optinen ja kaksi koaksiaalista sisääntuloa. Lähdöt löytyvät balansoituina ja balansoimattomina. Laitteen voi liittää osaksi älykotien hallintajärjestelmiä TCP/IP:n ja RS-232:n välityksellä. Myös sisääntulo herätevirralle löytyy.

DA-muunnin pystyy parhaimmillaan 32 bitin ja 384 kilohertsin PCM-toistoon ja 11,2 megahertsin DSD-toistoon. Jitteriä taltutetaan uudelleenkellotuspiirin avulla. Analogisella puolella taas ei ole käytetty integroituja piirejä, sillä ne rajoittavat kaistaa ja dynamiikkaa.

Äänenvoimakkuuden säädin on digitaalinen ja sillä voi säätää myös laitteeseen yhdistetyn vahvistimen äänenvoimakkuutta. Manic Moose -sovellus on uudistettu ja sen luvataan tarjoavan nyt parannettua toiston hallintaa mobiililaitteilta ja tietokoneelta.

Hinta ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa, mutta valmistaja ilmoittaa laitteen saapuvan myyntiin vuoden viimeisellä neljänneksellä.

www.bryston.com

www.tur-pex.com