Perinteikäs saksalainen highend-merkki Clearaudio on esitellyt täysin symmetrisen Balance Reference Phono -levysoitinesivahvistimen. Se soveltuu niin moving magnet- kuin moving coil -tyyppisille äänirasioille. Kaksoismono-virtalähde sijaitsee omassa erillisessä kotelossaan.

Etupaneelissa on valitsin tuloliitännän valintaan sekä äänenvoimakkuuden säätöpyörä. Takaa löytyy xlr- ja rca-tulot mm- ja mc-rasioille sekä xlr- ja rca-lähdöt. Laitteessa on myös kaksi 6,3 millimetrin kuulokelähtöä, jolloin vinyylejä pääsee kuuntelemaan häiritsemättä naapureita.

Pohjassa piilossa on painikkeet, joista voi valita xlr-ja rca-tulojen välillä ja säätää gainia. Dippikytkimillä puolestaan saa viilattua tulokapasitanssia ja impedanssia.

Matalimmat ja ihmisen kuuloalueen alapuolelle jäävät alle 20 hertsin jyrinät saa suodatettua pois kolmannen asteen jyrkkyydellä (-18 dB/oktaavi). Toisin kuin useimpien phono-esivahvistimien kohdalla, Clearaudio Balance Reference Phonon mukana tulee myös kaukosäädin äänenvoimakkuuden säätöön ja tuloliitännän valintaan. Kanavaerotuksen ilmoitetaan olevan enemmän kuin 95 desibeliä, särön alle 0,001 prosenttia.

clearaudio.de

hifiguru.fi