Creative on julkistanut monitorin alle mahtuvan pienikokoisen Stage SE -soundbarin. Sillä voi tanakoittaa pelien tai muuten vain tietokoneen äänentoistoa. Soundbar soveltuu käytettäväksi myös konsolien kanssa.

Laite on varustettu langattomalla Bluetooth 5.3 -yhteydellä ja USB-sisääntulolla, ja sen asentamisen luvataan olevan helppoa. Soundin luvataan olevan selkeämpi, kovaäänisempi ja tanakampi. Toistosta vastaavat ovaalin muotoiset kaiutinelementit sekä suurikokoiset passiivisäteilijät, joiden ansiosta laitteen luvataan tarjoavan koko kaistan kattavaa toistoa ilman subbariakin. Hetkellistä tehoa valmistaja ilmoittaa 48 wattia.

Creativen Sound Blaster -ääniprosessointiteknologiat ovat mukana pelissä. Tarjolla on dialogin selkeytystä ja tilaääntä. Erikoisena ominaisuutena soundin sävy on mahdollista valita lämpimämmän ja kirkkaamman vaihtoehdon välillä nappia painamalla.

Äänenvoimakkuuden säätimenä, virtapainikkeena sekä bluetooth- ja usb-tilan välillä valintaa varten on monitoiminuppi, joka on sijoitettu soundbarin sivulle. Kaukosäätimestä löytyy painikkeet muun muassa sävynsäädölle, tilaäänelle ja dialogin selkeytykselle.

Hinta on 79,99 €.

creative.com