Sonos on ollut varsinkin ensimmäisinä vuosinaan lähes synonyymi monihuonetoistolle. Siitä on kuitenkin puuttunut muutamia olennaisia ominaisuuksia, kuten Bluetooth, AirPlay ja toistolähteistä esimerkiksi Youtube. Fyysisiä liitäntöjä ei myöskään ole, joten on täytynyt tyytyä sinänsä hyvään Sonoksen omaan valikoimaan.

Hollantilainen Darlite pyrkii vastaamaan ongelmaan lisäpalikallaan. Sonoksen muotokieltä noudatteleva laite toisi mukanaan laajemman valikoiman suosittuja suoratoistolähteitä, joita ei ole Sonoksessa itsessään. Laite on yhteensopiva seuraavien Sonos-tuotteiden kanssa: PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5, PLAYBAR, PLAYBASE, CONNECT ja CONNECT:AMP.

Musiikkia voi toistaa myös Bluetoothin, AirPlayn ja DLNA:n kautta, vaikka mobiililaite ei olisikaan yhteensopiva Sonoksen kanssa – tällä viitataan lähinnä Windows Phoneen. Darlite on yhteensopiva iOS:in, Androidin, Windows Phonen ja macOS:in kanssa. Spotifyä voi myös kuunnella, vaikka ei olisikaan Premium-tilaaja. Fyysisistä liitännöistä laitteessa on 3,5 millimetrin plugisisääntulo.

Lisäväriä kuunteluun saa valolla, jonka väriä ja sen vaihtumisnopeutta pystyy säätämään. Valon saa myös reagoimaan musiikkiin. Valo-ominaisuutta voi myös käyttää sarastuslampun tapaan. Nopeimmat saavat laitteen 119 € hintaan. Toimitusten on tarkoitus alkaa tammikuussa 2018. Matkaa minimitavoitteeseen tosin on vielä melko reilusti. Vajaassa kuukaudessa projektin pitäisi kerätä vähän yli 200 000 dollaria.

Darliten Kickstarter-sivun voit löytää täältä.