Dayton Audiolla on valikoimissaan edullinen WF40A-monihuonevahvistin. Sen hinta on noin 170 euroa, mihin nähden huomioitavaa on, että laite sisältää myös oman 2 x 20 watin jatkuvaa tehoa tarjoavan d-luokan vahvistimen, joten siihen pystyy kytkemään passiivikaiuttimet. Useimmissa tässä hintaluokassa myytävissä laitteissa ei ole kaiutinlähtöjä.

Laitteessa on Wi-Fi-yhteys kaksoisantenneilla sekä ethernet. Ohjaaminen sujuu iOS- ja Android-mobiililaitteille tehdyllä Hi-Fly-sovelluksella sekä mukana tulevan kaukosäätimen avulla. Sovelluksesta pystyy valitsemaan toistolähteitä ja hallitsemaan toistoalueita esimerkiksi luomalla ryhmiä. Useat käyttäjät voivat myös soittaa eri musiikkilähteitä eri laitteilla yhtä aikaa.

Suoratoistopalveluista löytyy esimerkiksi Spotify, Tidal ja TuneIn. Musiikkia voi toistaa myös usb-muistilta sekä Airplayn ja dlna:n kautta. Laitteessa on myös usb-liitäntä ja 3,5 millimetrin analoginen sisääntulo. Useammalla Hi-Fly-laitteella pystyy rakentamaan monihuonejärjestelmän. WF40A:ssa on erillinen virtakatkaisija. Laitteen pystyy halutessaan ripustamaan myös seinälle.

www.daytonaudio.com

www.audelec.fi