Denon on esitellyt kaksi uutta laitetta 600 Series -sarjaansa. Ne ovat integroitu PMA-600NE -vahvistin ja DCD-600NE -CD-soitin. Kummatkin ovat hintaluokaltaan edulliset, mutta valmistaja lupaa niiden tarjoavan korkealaatuista hifi-äänentoistoa.

PMA-600NE:ssä on käytetty Denonin AHC-vahvistinteknologiaa, jonka ilmoitetaan tarjoavan 70 wattia tehoa kanavaa kohden. Sisäänrakennettuna on bluetooth-yhteys ja DA-muunnin yltää 24 bitin syvyyteen ja 192 kilohertsin näytteenottotaajuuteen.

Vahvistimessa on tarjolla täysin analoginen tila, jossa digisisääntulot ja bluetooth on kytketty pois päältä. Sen luvataan tarjoavan lisää selkeyttä tai uskollisuutta alkuperäiselle analogiselle lähteelle.

DCD-600NE -soitin taas tukee CD- ja CD-R/RW-levyjä sekä MP3- ja WMA-tiedostoja. Tarjolla on Pure Direct -tila, jolloin näyttö ei ole käytössä ääntä värittämässä.

Hinnat ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa, mutta ensimmäisille markkinoille laitteet saapuvat syyskuussa ja ne sijoittuvat budjettihintaluokkaan.

www.denon.fi