Ranskalainen hifi-ihme Devialet on esitellyt ensimmäisen kannettavan kaiuttimensa. Devialet Mania tarjoaa Phantom-kaiuttimista tuttua teknologiaa kompaktimmassa muodossa. Pyöreä kaiutin on päällystetty ylellisellä kankaalla ja varustettu kantokahvalla, mikä onkin tarpeen 2,3 kilogramman painoisen kaiuttimen kuljettelussa.

Kaiuttimessa on neljä koko kaistan elementtiä ja kaksi subbaria. Taajuusalueeksi ilmoitetaan 30 hertsistä 20 kilohertsiin, mikä on melkoinen saavutus matkakaiuttimelle. Devialet Manian neljä mikrofonia analysoivat kuuntelutilan ja kalibroivat laitteen toiston sen mukaan.

Kaiuttimen akulle luvataan 10 tunnin soittoaika, mikä ei sinänsä ole kannettavien kaiuttimien kärkikastia, mutta yhtä kaikki pidempään kuin kokonainen työpäivä. IPX4-tasoisen roiskevedenkestävyyden ansiosta kaiuttimen ei pitäisi ihan vähästä säikähtää.

Devialet Maniassa on sisäänrakennettu Amazon Alexa -puheassistentti, ja sillä pystyy kuuntelemaan musiikkia langattoman lähiverkon, Bluetoothin, AirPlay 2:n ja Spotify Connectin voimin. Tarjolla on sovellus ja kapasitiiviset kosketuspainikkeet hallintaa varten.

Värivaihtoehdot ovat perusversiossa musta ja harmaa. Niiden hinta on 799 euroa. Ylellisyyttä janoaville on tarjolla Paris Opéra -versio, jossa on käytetty 24 karaatin kultaa. Sen hinta on 999 euroa. Lisävarusteena on hankittavissa lataustelakka.

devialet.com