The Walt Disney Company on julkistanut, että Disney+ -suoratoistopalvelu tullaan julkaisemaan syksyllä kahdeksassa uudessa maassa Euroopassa. Palvelu tulee käyttöön 15. syyskuuta ja tiedotteen mukaan palvelu alkaa tuolloin Portugalissa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Islannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa

Disney+ sisältö koostuu esimerkiksi Disneyn, Marvelin, Star Warsin Natiomnal Geographic ja Pixarin kaltaisista brändeistä. Myös varta vasten yksinoikeudella tuotetut Disneyn omat Disney+ Original -tuotannot kuuluvat palveluun.

Disney+ on verkkopohjainen striimauspalvelu, jossa ei ole perinteisiä TV-kanavia ja Disney+ -palvelua on mahdollista käyttää lähestulkoot kaikilla mobiili- ja tv-laitteilla, mukaan lukien pelikonsolit sekä älytelevisiot. Tiedotteessa luvataan katselumahdollisuus jopa neljältä eri laitteelta yhtäaikaisesti, latauksien määrää ei ole rajoitettu ja niitä voidaan tallentaa jopa kymmenelle eri laitteelle. Lisäksi palvelu sisältää personoituja suosituksia sekä mahdollisuuden luoda jopa seitsemän eri käyttäjäprofiilia. Ja tämä kaikki ilman mainoksia.

Suomessa Disney+ palvelun hinnaksi on ilmoitettu 6,99€ kuukaudessa ja 69,99€ vuodessa.