DJI:ltä on ilmestynyt uusi Mavic Mini -kamerakopteri. Se on kooltaan pienikokoinen, taittuu kokoon ja painaa ainoastaan 249 grammaa. Kompaktista koostaan huolimatta laitteeseen on saatu mahdutettua runsaasti ominaisuuksia.

Videokuvaus onnistuu 2,7K-tarkkuudella ja 30 ruudun sekuntinopeudella. Jos tarkkuuden pudottaa Full HD -tasolle, maksiminopeus kasvaa 60 ruutuun sekunnissa. Valokuvia voi ottaa joko 4:3 tai 16:9-kuvasuhteella ja 12 megapikselin tarkkuudella. Tärähtelyjä vaimentamassa on kolmiakselinen kuvanvakaaja.

Mukana tulee älypuhelimeen liitettävä kauko-ohjain. Enimmillään lentoaikaa luvataan 30 minuuttia ja kantamaa jopa 4 kilometriin asti. Laitteessa on automaattikuvaustoiminto, ja editoinnin luvataan käyvän helposti. Erityisominaisuuksiin kuuluu kohteen seuranta, paikalleen lukittautuminen ja kuvaaminen lentäessä kuvauskohteen ympäri.

DJI Mavic Mini on nyt myynnissä DJI:n verkkokaupassa 399 euron hinnalla, jolloin mukana tulee kopterin lisäksi ohjain, akku, varapropellit ja kaapelit. 499 euron Mavic Mini Fly More Combo -paketti taas tarjoaa kolme akkua, lisää varapropelleja ja kuljetuskassin.

www.dji.com