Muun muassa kuvausdroneistaan tuttu DJI on esitellyt uuden Osmo Pocket -kameran. Uutuudessa on sähköinen kolmiakselinen gimbaali, joka vakauttaa kuvaa tärisevilläkin alustoilla. Lisäksi kamera on varustettu kasvojen- ja muiden kohteiden seurantaan pystyvällä automatiikalla ja Motionlapse-kuvaustilalla, joka kääntää kameraa hiljalleen kuvauksen aikana.

Erikoisen näköinen pikkuinen laite sisältää 12 megapikselin ja 1/2,3 tuuman CMOS-kennolla varustetun kameran, jonka objektiivi on valovoimaltaan f/2,0. Osmo Pocket kykenee valokuvien lisäksi 4k-videon kuvaamiseen 60 kuvan sekuntitahdilla, mutta ei pysty kuvaamaan hidastuksia. Puhelimeen voi asettaa maksimissaan 256 gigatavun microSD-muistikortin. Akun kapasiteetti on 840 milliampeerituntia. Sen luvataan riittävän 140 minuutiksi.

DJI:n verkkokaupassa kameran hinta on 359 euroa. Se on varustettu melko kattavasti suojakuorella, usb-c- ja lightning-adaptereilla ja virtakaapelilla. Erikseen on lisäksi saatavilla adapteri, jolla kameran saa liitettyä älypuhelimeen, sekä selfietikku. Tulossa on lisää lisävarusteita kuten harmaasävysuotimia, 3,5 mm mikrofoniadapteri ja vedenpitävä kuori.

www.dji.com