Pölynimureistaan tuttu Dyson on yllättänyt esittelemällä kuulokkeet. Dyson Zone -kuulokkeet ovat siitä erikoiset, että ne puhdistavat samalla hengitysilmaa sitä tarkoitusta varten olevan visiirin avulla. Kuulokkeet on varustettu myös aktiivisella vastamelutoiminnolla.

Kuulokeosat keräävät ilmaa ja puhdistavat sen, jolloin käyttäjä saa puhtaampaa ilmaa hengitettäväkseen. Niiden luvataan puhdistavan peräti 99 prosenttia saastehiukkasista. Sensorit säätelevät suodatustehoa, jolloin esimerkiksi lenkillä kuulokkeet tarjoavat enemmän happea.

Visiiri on kiinnitetty kuulokkeisiin magneeteilla ja sen voi laskea pois suun edestä. Sen ja kasvojen väliin jää muutaman millimetrin tila. Tarjolle tulee myös lisäosa, jolla visiiri muuttuu kasvomaskin kaltaiseksi. Suodattimet ovat vaihdettavat ne suositellaan uusittavaksi noin vuoden välein.

Aktiivinen vastamelutoiminto menee päälle ja pois visiirin asennon mukaan. Mukana on myös tila, jossa ympäristöäänet päästetään läpi. Tarjolle tulee myös Dyson Link -älypuhelinsovellus, jonka kautta on mahdollista saada tietoa hengitysilman puhtaudesta.

Dyson Zone -kuulokkeiden luvataan saapuvan kauppoihin syksyllä. Hinta, saatavuus ja tekniset ominaisuudet tarkentunevat lähempänä.

www.dyson.com