Elipson on esitellyt uuden W35-kaiuttimen, joka tuo yhtiön klassisiin pallokaiuttimiin ensimmäistä kertaa langattoman monihuonetoiston. Vaikka W35 onkin päällisin puolin yksi kaiutin, se jakaantuu kahteen puoliskoon, joissa on oikean ja vasemman kanavan elementit.

Molemmilla puolella on 25 millimetrin silkkidomediskantti, jonka magneetin jäähdyksessä auttaa lämpönielu. Keskialueen virkaa hoitaa 165 millimetrin keskiääninen, jossa on kookas magneetti ja suuri liikepoikkeama. Sisuksissa on lisäksi 350 watin vahvistin.

Kaiuttimessa on sisäänrakennettu wi-fi-yhteys, ja tarjolla on myös Elipsonin oma sovellus, jonka avulla on mahdollista suoratoistaa musiikkia muun muassa Spotifystä, Deezeristä, Tidalista, Napsterista ja TuneInistä. Paikallisista tiedostoista laite tukee seuraavia tiedostomuotoja: MP3, ALAC, AAC, FLAC, WMA, AIFF ja WAV. Parhaimmillaan äänenlaatu yltää 24 bitin ja 44,1 kilohertsin tasolle.

Langattoman lähiverkon lisäksi tarjolla on Bluetooth 4.0 aptX-koodekilla sekä fyysisistä liitännöistä 3,5 millimetrin sisääntulo ja optinen liitäntä esimerkiksi televisiolle, pelikonsolille tai Blu-ray-soittimelle. Laite tukee myös Amazon Alexaa, jos taloudessa on käytössä Amazonin Echo-älykaiutin.

Värinä on tumma mattaharmaa molemmilla puoliskoilla puoliskoilla sijaitsevalla akustisella kangasverkolla. Puoliskojen välissä sijaitsevat hallintapainikkeet. Lisävarusteena on tarjolla seinäkiinnikkeet, kolmijalka tai yhden jalan päällä sijaitseva jalusta. Rajattuna painoksena tulee tarjolle myös katosta riippuva Elipson DCW Edition.

www.elipson.com