EPOS on ilmoittanut lanseeraavansa tyylikkään ulkoisen EPOS I SENNHEISER GSX 300 -äänikortin, jonka ansiosta päivität vaivattomasti pelitietokoneiden normaalin äänenlaadun. Ulkoinen äänikortti parantaa pelikuulokemikrofonin äänenlaatua ja tarjoaa 7.1-tilaäänen.

Minimalistisessa kotelossa on helppokäyttöisyyden vuoksi äänenvoimakkuuden säätönuppi (synkronoitu Windows 10:n omien ääniohjainten kanssa) ja “älypainike”, joka voidaan konfiguroida vaihtamaan ääni-/peliprofiilin tai stereo-/surround-äänitilan välillä. Äänenvoimakkuuden säätimen ympärillä oleva LED-valo ilmaisee valitun tilan.

Ulkoinen GSX 300 -äänikortti on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan tasapainoitetut ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan. Yhdistettynä yksinoikeudella valmistettuun EPOS Gaming Suite for Windows 10 -ohjelmistoon laite tarjoaa mukautettavan 7.1-surround-äänen, pelikohtaisesti räätälöitävän digitaalisen äänenkäsittelyn, integroidun melunvaimennuksen sekä “geittauksen”, jotka mahdollistavat terävän ja selkeän pelikommunikoinnin yhdessä kuulokkeiden tai ulkoisen mikrofonin kanssa. Lisäksi ohjelmisto tarjoaa äänen parannusasetukset ja hallittavissa olevat sivuäänitasot, joiden avulla pelaajat voivat säätää omaa ääntään kuulokemikrofonista ulos tai sisään.

GSX 300 on erinomainen tapa puhaltaa uutta elämää nykyisiin pelikuulokkeisiin brändistä riippumatta. Liitä kuulokemikrofoni GSX 300 -äänikorttiin kahden 3,5 mm:n liitännän kautta (yksi mikrofonia ja yksi audiota varten) ja nauti merkittävästä peliäänikokemuksen tehostumisesta – äänenlaadusta, jota olisi mahdotonta saavuttaa useimmilla äänikorteilla kannettavissa tietokoneissa ja pöytätietokoneissa.

GSX 300 on ihanteellinen audiopäivitys tyylikkään, kestävän ja hyvin suunnitellun laitteen muodossa niille perustason tietokonepelaajille, jotka käyttävät tällä hetkellä koneessa olevaa äänikorttia, olipa kyse kannettavasta tietokoneesta tai pöytäkoneesta. Yhdessä hiljattain päivitetyn EPOS Gaming Suiten kanssa se tarjoaa pelaajille laadukkaan audioratkaisun kilpailukykyiseen hintaan ja käyttäjille ensimmäisen tuntuman siitä, miten voit päivittää äänentoiston EPOS-sovelluksella.

EPOS I SENNHEISER GSX 300 on nyt saatavissa ohjevähittäishintaan 79‌ euroa mustana ja valkoisena

Valmistajan sivut: Eposaudio