Kitara- ja vahvistinbrändi Fender on julkistanut uudistetun Lifestyle-audiotuotteiden valikoiman. Siihen kuuluu täyslangattomia kuulokkeita, langallisia korvamonitoreita ja Fender-vahvistimet mieleen tuovia Bluetooth-kaiuttimia.

Fenderin Tour Series -täyslangattomissa on vastamelutoiminto. Niiden luvataan olevan hienkestävät. Mallistoon kuuluu Tour, Tour Lite ja Tour Pro. Näistä Tour-mallissa on 7 millimetrin dynaaminen laajakaistaelementti, jota ryydittää digitaalinen signaaliprosessori. Tour Litessä ja ylellisemmässä Tour Prossa on hybridielementit.

Producer Series -sarjan korvamonitorit ovat langallisia. Kuulokkeissa on hybridielementit ja ammattilaisten käyttämistä korvamonitoreista vaikutteita saanut toistoprofiili. Mallit ovat nimeltään Track, Track Lite, Track Pro, Mix ja Mix Pro. Mix Pro -huippumallissa on peräti kuusi elementtiä.

Classic Series -sarjan Bluetooth-kaiuttimiin kuuluu retrohenkinen Newport 2, jossa on kaksi laajakaistaelementtiä ja diskantti. Musiikkia voi syöttää 3,5 millimetrin aux-sisääntulon kautta tai Bluetooth 5 -yhteydellä. Toistoaikaa luvataan 12 tuntia.

Fenderin Tweed-vahvistimet mieleen tuova Indio-kaiutin taas on varustettu kahdella 16 millimetrin diskanttielementillä ja kahdella 3,5 tuuman bassoelementillä. Siinä on myös Bluetooth 5 -yhteys sekä 25 tunnin toistoaika.
.
www.fenderaudio.com