Fitbit on julkaissut uusia aktiivisuusrannekkeita ja terveydenserantakelloja.

Fitbit Sense sisältää EDA (elektroderminen aktiivisuus) -skannauksen, joka havaitsee muutokset ihosi johtokyvyssä, mikä viittaa stressiin. Näiden mittausten avulla voit seurata stressitasojasi ajan mittaan ja toteuttaa toimenpiteitä niiden hallitsemiseksi, mukaan lukien hengitysharjoitukset, jotka voit suorittaa käyttämällä Sensen sisäänrakennettua sovellusta.

Sense on myös ensimmäinen Fitbit, jossa on EKG-anturi, joka voi havaita epänormaalit sykemuutokset ja ilmoittaa, jos sykkeesi on epätavallisen nopea tai hidas. Tämä työkalu odottaa parhaillaan FDA:n ja muiden maiden viranomaisten hyväksyntää, joten joudumme ehkä odottamaan tulevaa laiteohjelmistopäivitystä, ennenkuin ranneke on tulee saataville.

Fitbit Sense sisältää myös sisäänrakennetun ihon lämpötila-anturin, joka voi ilmoittaa mahdollisista sairauden oireista, mukaan lukien hengitystieinfektiot, ennen käyttäjä huomaa oireita itse.


Fitbit Sensen hinnaksi ilmoitetaan n. 330 euroa


Fitbit esitteli Versa-linjassaan uuden laitteen, Fitbit Versa 3:n. Tämä on iso askel edeltäjäänsä verrattuna, sillä siinä on sisäänrakennettu GPS, parannetut ääniohjaukset (tukevat nyt sekä Alexaa että Google-avustajaa) ja kyky toistaa musiikkia suoraan Pandoralta ja Deezeriltä. Spotify-käyttäjät voivat hallita soittolistojaan etänä.

Versa 3 hinta asettuu noin 230 euroon.


Fitbit on julkistanut myös Fitbit Inspire 2:n, uuden lähtötason aktiivisuusrannekkeen, jossa on hienovaraisesti päivitetty muotoilu ja kourallinen uusia ominaisuuksia.

Inspire 2 tukee nyt aktiivisia minuutteja – tapa varmistaa, että et vain saavuta askelmääriäsi joka päivä, vaan myös viettää riittävästi aikaa riittävän korkealla sykkeellä sydän- ja verisuoniterveyden parantamiseksi. Sen ymmärtäminen voi olla monimutkaista, mutta Activity Minutes on tapa yksinkertaistaa sitä ja jakaa se hallittaviin tavoitteisiin.

Inspire 2 maksaa 99,95 dollaria eli , ja se sisältää koko vuoden Fitbit Premiumin uusille käyttäjille. Kun otetaan huomioon, että vuotuinen Premium-tilaus maksaa n. 80 euroa erikseen ostettuna.

Fitbit uutuudet ovat ennakkotilattavissa Fitbitin verkkosivustolta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä verkossa.
Suomessa Fitbit jällleenmyyjinä toimivat CDON, Coolshop, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com ja XXL.
Toimitusten on määrä alkaa syyskuun lopussa.