Google on jakelemassa lähikuukausina uuden päivityksen älykelloille tarkoitettuun Wear OS -käyttöjärjestelmäänsä. Päivitykset eivät ole niin suuria kuin aiemmin tänä vuonna.

Wear OSin H-version luvataan pidentävän kellojen akunkestoa. Virransäästötilassa kello näyttää ainoastaan ajan, kun varaus tipahtaa 10 prosentin alle. Ominaisuus on kuitenkin käytössä vain uusimman Qualcomm Snapdragon 3100 -piiristön kanssa, jollainen on toistaiseksi Montblancin Summit 2:ssa ja Fossil Sportissa. Akunkestoon vaikuttaa myös se, että kello menee nyt syvään lepotilaan 30 minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

Kuuluu päivitykseen muutakin. Kaikissa kellon sovelluksissa voi nyt palata siihen mitä oli tekemässä. Lisäksi kellon sammutusta on helpotettu. Kun painaa virtanäppäintä pitkään, tulee näkyviin näyttö, josta voi valita virrankatkaisun tai uudelleenkäynnistyksen.

Googlen mukaan päivitykset ovat jakelussa lähikuukausina. Riippuu kuitenkin kellovalmistajista, milloin ne tulevat saataville kullekin laitteelle. Joka tapauksessa Google on nyt laittanut uuden pykälän silmään älykellokäyttöjärjestelmänsä käyttöjärjestelmän kehittämisessä.