Google on esitellyt uuden Nest Mini -älykaiuttimen. Kyseessä on käytännössä päivitetty Home Mini -kaiutin, sillä hakukonejätti on brändäämässä älykotilaitteitaan parhaillaan Nest-nimellä.

Uutta on muutakin kuin nimi. Kaiuttimen saa nyt kiinnitettyä seinälle ja bassoa luvataan irtoavan tuplasti edeltäjään verrattuna. Soundin luvataan olevan selkeämpi ja luonnollisempi, ja äänenvoimakkuutta irtoaa nyt enemmän. Kaiutin osaa mukauttaa äänenvoimakkuuden ympäristöäänien mukaan. Mukaan on liitetty kolmas mikrofoni.

Ulkonäkö on pitkälti ennallaan, mutta kangas on nyt valmistettu kokonaan kierrätetyistä muovipulloista. Alaosa on valmistettu 35-prosenttisesti kierrätetystä muovista. Väreihin on tullut tumman ja vaalean harmaan sekä korallin lisäksi neljäs, taivaansininen vaihtoehto.

Tuttuun tapaan kaiuttimella voi käskyttää Google Assistantia, valitettavasti ei toistaiseksi suomeksi vaan kielen täytyy taipua tarpeeksi esimerkiksi englanniksi ja ruotsiksi. Toistaiseksi kaiutin näkyy kuitenkin ainakin Gigantin valikoimissa hintaan 59,95 euroa.