Harman Kardon Citation MultiBeam 700 soundbarilla lisäät tyylikkäästi ja helposti kodin viihdekokemusta. Soundbar sisältää seitsemän kaiutinta ja LCD-värinäytön. Harman Kardonin ainutlaatuinen MultiBeam -teknologia heijastaa äänen seinistä ympäri huonetta ja täyttää tilan äänellä ilman johtojen tai muiden kaiuttimien tarvetta.

Citation -sarja on tarkoitus nähdä, kuulla ja tuntea. Näissä ominaisuuksissa MultiBeam 700 jatkaa hienosti Citation -sarjan tyylikästä perintöä. Soundbarin hillitty muoto sopii monenlaisiin sisustuksiin ja ylellinen Tanskalaisen Kvadratin premiumsävyinen villakangas on likaa hylkivä sekä tulenkestävä.

Sisäänrakennetut Chromecast ja Airplay mahdollistavat satojen ääni- ja elokuvasuoratoistopalveluiden käytön joita on helppo ohjata Google Assistant -ääniohjauksen avulla.

Harman Kardon Citation MultiBeam 700 soundbaria on mahdollista käyttää myös osana monikanavaista surround -äänijärjestelmää. Lisäämällä Harman Kardonin Citation Sub S -subwooferin ja Harman Kardon Citation Tower sekä Harman Kardon Citation Surround -kaiuttimet voit luoda laadukkaan monikanavaisen äänikokemuksen.

Harman Kardon Citation MultiBeam 700 Sounbarin suositushinta 499,00 €

Lisätietoa: Harman Kardon Suomi