Hdmi-kaapelit ovat etenkin pitkissä vedoissa viheliäisiä. Yksi vaihtoehto on siirtää kuvaa johtojen sijaan langattomasti.

Marmitek Stream S2 Pro -esitysjärjestelmään pystyy liittämään samanaikaisesti jopa 20 hdmi-lähettimellä varustettua tietokonetta, jota voi käyttää yhden näytön tai videotykin kanssa. Tietokoneiden välillä pystyy vaihtamaan yhdellä painalluksella. Esitysjärjestelmä tukee Windows-läppäreitä, Chromebookeja ja Macbookeja, joissa on usb-c-portti.

Vastaanotin kytketään näytön tai projektorin hdmi-liitäntään ja virtajohto usb-porttiin. Lähetin puolestaan liitetään hdmi-porttiin tai usb-c-porttiin tai vaihtoehtoisesti usb-virtajohdolla. Sovellus, ohjelmisto tai Wi-Fi-yhteys ei ole tarpeen. Laite tukee myös AirPlaytä ja Miracastia. Maksimiresoluutio on 1080p@60Hz. Kantamaksi ilmoitetaan 20 metriä, jos laitteiden välillä on näköyhteys. Viive on pienempi kuin 120 millisekuntia.

Hintaa esitysjärjestelmällä on 349,9 euroa. Mukana tulee yksi lähetin ja vastaanotin, 15 cm hdmi-jatkokaapeli, hdmi-jatkoadapteri, usb-c–hdmi-adapteri, 10 cm microUSB-kaapeli sekä usb–2,4GHz antennikaapeli vastaanottimelle.. Jos halutaan liittää useita tietokoneita, jokaiselle niille tarvitsee ostaa Stream T2 Pro -lähetin. Sellaisen voi ostaa erikseen 169,9 euron hintaan.

www.marmitek.com

www.simex.fi