OMNITRONIC WDT-5.0 AptX HD on valinnaisesti bluetooth-lähetin tai vastaanotin. Korkealuokkaisen CSR8675-piirisarjan ja Bluetooth 5.0 -tekniikan ansiosta tämä kompakti ja sisäänrakennetun akun kanssa tarvittaessa myös kannettava bluetooth-sovitin mahdollistaa luotettavan ja laadukkaan langattoman yhteyden niin musiikin siirtoon älypuhelimesta stereoille kuin vaikka televisiosta langattomiin kuulokkeisiin.

WDT-5.0 tukee korkeatasoiseen audiosignaalin siirtoon aptX HD -tekniikkaa niin vastaanotossa kuin lähetyksessä. AptX Low Latency -tekniikka vähentää viivettä ,jolloin tv-käytössä ääni ja kuva ovat samassa tahdissa. Bluetooth-kuulokkeiden tai kaiuttimien on tuettava myös tätä tekniikkaa.

Sovitin voi muodostaa muodostaa yhteyden kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti ja tallentaa 8 laitetta pariliitoksen muodostamiseksi uudelleen automaattisesti olemassa olevien pariliitettyjen laitteiden kanssa. Dual link -toiminto mahdollistaa suoratoiston samanaikaisesti kahteen Bluetooth-laitteeseen (esimerkiksi siis kuulokkeisiin). Monipistetoiminto mahdollistaa kahden bluetooth-äänilähteen liittämiseen samaan aikaan vastaanottimeen

Laite on varustettu litiumioniakulla (toistoaika jopa +20 tuntia). Laitteen mukana toimiteaan virtalähde, mutta virransyöttö voidaan ottaa suoraan myös 5V:n USB-porttista/laturista


Sisääntulo ja lähtöliitäntöinä analoginen 3,5 mm ja kaksi digitaalista optista (Toslink). Kaikki tarvittavat ääniliitäntäkaapelit ja virtalähde sisältyvät toimitukseen.
Laitteen hinta on 59,90 €.

Myynti ja lisätetoja: Discoland