Putkivahvistimien ystäville, mahdollisimman korkeaa laatua ja näyttävyyttä  arvostaville on nyt tarjolla kerrassaan upea kuulokevahvistin.


McIntosh MHA200 on valmistajan näyttävälle ja perinteiselle tyylille uskollinen highend-luokan kuulokevahvistin. Kyseessä on aito putkivahvistin alusta loppuun: 12AT7 -kaksois-triodi tyhjöputket esiasteessa ja 12BH7A:t pääteasteessa. MHA200:ssa on käytössä myös McIntoshin jo vuonna 1949 kehittämät Unity Coupled Circuit -ulostulomuuntajat.
Muuntajat auttavat sovittamaan pääteasteen erilaisille kuormille ja maksimi teho on käytettävissä kuormasta riippumatta ilman pääteasteen jännitteen säätöä. Vahvistin pystyy ohjaamaan kuulokkeita lineaarisesti kuormasta riippumatta. Sovitus tehdään valitsemalla haluttu impedanssi neljästä vaihtoehdosta: 32-100, 100-250, 250-600 ja 600-1000 ohmia tehotasolla 500 mW.

Sisääntuloja on vain yhdet eli perinteiset balansoimattomat RCA:t sekä balansoituna XLR:t. Ulostuloina etupaneelissa erilliset oikean ja vasemman kanavan balansoidut XLR:t, yksi stereo XLR sekä normaali 6.3 mm. Edessä tietenkin myös oikealla metallinupilla varustettu voimakkuuden säätö. Eväät huippuluokan äänentoistolle vaikuttavat olevan kohdallaan.
Laatu tietenkin maksaa: Tässä tapauksessa 2995 €.

Maahantuoja: SImex Oy
Lisätietoja: Täältä