Honor on julkistanut Honor 20 Lite -puhelimen Malesiassa. Euroopan markkinoille se näillä näkymin julkaistaan vasta 21. toukokuuta.

Vaikka ensimmäinen kolmoiskameralla varustettu puhelin esiteltiin lippulaivaluokassa vasta reilu vuosi sitten, sellainen on myös reilun 200 euron Honorissa. Kamerat eivät ainakaan teknisten tietojen perusteella ole aivan vaatimattomimmasta päästä.

Pääkamerassa on varsin vakuuttava 24 megapikselin kenno, ja valovoimaakin pitäisi f/1,8-aukolla löytymän. Siinä on myös vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus. Kakkoskamerana on ultralaajakulma, jonka kennon tarkkuus jää kahdeksaan megapikseliin, ja aukkoluku on f/2,2. Kolmantena on vielä syvyysdataa tallentava kahden megapikselin kamera. Selfiekamerankin kenno on tarkkuudeltaan mojovat 32 megapikseliä ja aukkoluvultaan f/2,0. Sen tarkennus on kiinteä.

Vesipisaralovella varustettu näyttö on kooltaan 6,21 tuumaa ja tarkkuudeltaan Full HD+ -tasoa. Puhelimessa on keskiluokan Kirin 710-järjestelmäpiiri. Ram-muistia on neljän gigatavun verran ja tallennusmuistia 128 gigatavua. Jos kuitenkin kaipaa lisätilaa, sitä järjestyy muistikortilla.

Akulla on kapasiteettia 3400 milliampeerituntia. Latausliitäntänä on väistymässä oleva micro-usb. Tunnistautumista varten puhelimen takana on sormenjälkilukija. Myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä on sitä kaipaaville. Käyttöjärjestelmänä on toistaiseksi tuorein Android 9.0 Pie.

www.hihonor.com