House of Marley on esitellyt ensimmäiset langattomat vastamelukuulokkeensa. Exodus ANC -kuulokkeissa on viime huhtikuussa ilmestyneiden Exodus-kuulokkeiden tapaan valmistettu muun muassa FSC-sertifioidusta puusta ja kierrätettävästä alumiinista, kierrätystekstiileistä ja kierrätysmuovista. Ekohenkisyys näkyy muussakin kuin materiaaleissa, sillä yhtiö tukee puiden istuttamista maailmanlaajuisesti One Tree Planted -hyväntekeväisyysjärjestön kautta.

Rakenteeltaan kuulokkeet ovat kokoontaittuvat ja korvan ympäröivät ja niissä on muistivaahdolla täytetyt pehmusteet. Painikkeet löytyvät muun muassa äänenvoimakkuudelle, ja musiikin ja vastamelutoiminnon saa keskeytettyä kätevästi yhdellä napinpainalluksella. Kuulokkeet tukevat myös Apple Siriä ja Google Assistantia.

Bluetooth-yhteys on versiota 5.0 ja se tarjoaa nopeaa parinmuodostusta, tavallista pidempää kantamaa ja vähäisempää virrankulutusta yhteensopivien laitteiden kanssa. Elementit ovat kooltaan 50 millimetriä. Kuulokkeissa on neljä mikrofonia vastamelutoimintoa varten suodattamassa ympäristön ääniä. Kuulokkeiden luvataan tarjoavan vastusta premium-kuulokkeille.

Akunkestoa luvataan vastamelutoiminnon kanssa 28 tuntia ja ilman sitä peräti 80 tuntia. Latausliitäntänä on USB-C, ja 15 minuutin pikalatauksella saa jopa kuusi tuntia lisää kuunteluaikaa. Täyteen akku latautuu kolmessa tunnissa. Kuuntelu onnistuu myös langallisesti, jos akku on lopussa.

www.houseofmarley.com