HTC on julkistanut uuden Desire 12 -älypuhelimen. Puhelimessa on ohuet kehykset sekä 5,5 tuuman kokoinen ips-näyttö, jonka kuvasuhde on 18:9 ja tarkkuus 720 x 1 440p. Muotoilussa on otettu vaikutteita U-mallistosta.

Suorittimena on Mediatekin neliytiminen MT6739. Keskusmuistin koko on 3 gigatavua ja tallennustila 32 gigatavua. Tila tuskin loppuu kesken, sillä puhelin tukee peräti kahden teratavun kokoisia muistikortteja. Akulla on kokoa 2 730 milliampeerituntia. Puhelin tukee kahta sim-korttia samanaikaisesti.

Pääkameran kenno on kooltaan 13 megapikseliä ja aukkoluku f/2,2. Sen kaverina on led-kuvausvalo. Automaattitarkennus perustuu vaihetunnistukseen. Muita kameran ominaisuuksia ovat esimerkiksi hdr- ja panoraamatilat sekä selfie-ajastus. Kamerassa on myös kasvontunnistus. Etukamerassa puolestaan on viiden megapikselin kenno.

Suositushinta puhelimelle on 209 euroa. Suomessa puhelin tulee myyntiin valituille jälleenmyyjille cool black -värisenä. Muut värivaihtoehdot ovat saatavissa HTC:n omasta verkkokaupasta.

www.htc.com/fi