Huawein uusi Watch GT 2e on älykello aktiiviliikkujalle ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle.

Watch GT 2e sisältää monipuoliset ominaisuudet liikunnan ja hyvinvoinnin seurantaan ja niitä on ollut kehittämässä suomalainen Firstbeat. Kellosta löytyy valmiiksi viidentoista urheilulajin valikoima ja näiden lisäksi käyttäjä voi valita 85 lajin valikoimasta 25 lajia lisää tallennettavaksi.

Kelloon on mahdollista tallentaa musiikkia suoraan toistettavaksi bluetooth-kuulokkeiden avulla. Käyttäjän ei tarvitse siis välttämättä ottaa puhelinta mukaan lenkille lähtiessään.

Kellon avulla käyttäjä voi saada tietoja mm. omasta hapenkulutuksen enimmäisnopeudesta, veren happikylläisyydestä, aerobisen / anaerobisen harjoittelun vaikutuksista, palautumisajasta ja harjoituksen intensiteetistä. Kelloon on esiasennettuna myös yli kymmenen erilaista kuntoiluun ja hyvinvoinnin edistämisen tähtäävää kurssia ja toimii eräänlaisena henkilökohtaisena kunto-ohjaajana.

Watch GT 2e sisältää myös älykkään unenseurannan jonka avulla voi seurata unenlaatua ja tunnistaa mahdollisesti unenlaatuun heikentävästi vaikuttavia tekijöitä. Käyttäjä voi myös seurata stressitasoaan kellon avulla ja se opastaa rentoutumisessa mm. hengitysharjoitteiden avulla.

Watch GT 2e tukee GPS- ja GLONASS -paikannusjärjestelmiä. Pidettäessä GPS:ää yhtäjaksoisesti päällä esimerkiksi ultralajeissa, riittää kellon akunkesto 30 tunniksi. Kello on vedenkestävä jopa 50 metriin (ATM5 -luokitus) saakka.

Kellon runko on ruostumattomasta teräksestä ja rannekkeita on saatavilla eri väreissä, jotka ovat laavanpunainen, mintunvihreä ja grafiitinmusta. Kellon näyttönä toimii 1,39-tuumainen AMOLED HD lukuisilla kellotaulun vaihtoehdoilla.

Kellon suositushinta on 179 euroa.

consumer.huawei.com/fi