Huawei tuo älykellon ja täyslangattomien nappikuulokkeiden yhdistelmänsä Huawei Watch Budsin myyntiin Suomessa 15. toukokuuta alkaen.

Joulukuun 9. päivänä 2022 Huawei lanseerasi Watch Buds -laitteen, jossa on kaksi langatonta kuuloketta kellon sisällä. Samaan aikaan kello näyttää samanlaiselta kuin tavallinen älykello. Huolimatta tästä kehittyneestä teknologiasta Watch Budsissa on kevyt muotoilu ja erinomainen mukavuus.

Kuulokkeet ovat pienikokoiset ja IP54-luokitellusti pölyn- ja roiskevedenkestävät. Yksi kuuloke painaa vain 4 grammaa, joten ne ovat todella kevyet. Huawei Watch Budsin näyttöosa on saranoitu takareunastaan. Kun kiinnitys avataan, näyttöosa aukeaa ylöspäin ja paljastaa altaan säilytyspaikat täyslangattomille nappikuulokkeille. Huawein mukaan yhtiö on testannut Huawei Watch Budsin avautumis- ja sulkeutumismekanismia yli 100 000 kertaa ja se on kestänyt rasitustestit erinomaisesti.

Huawei Watch Buds tuo mukanaan tekniikan, jonka avulla kuulokkeet voi ladata sisäisesti. Kuulokkeissa on myös melunvaimennus, läpikuuluvuustila ja tuki puheluille; nämä ovat olennaisia uuden sukupolven langattomille kuulokkeille. Tämän lisäksi kelloon voi tallentaa musiikkia ja kuunnella sitä ilman puhelimen kantamista mukana.

Huawei Watch Budsin halkaisijaltaan 47 millimetrin runko on ruostumatonta terästä. Oikealta sivulta löytyy kruunupainike. Pyöreän AMOLED-näytön koko on 1,43 tuumaa ja tarkkuus 466×466 pikseliä. Näytön pintana on kaareva 3D-lasi. Älykellossa on erilaisia terveys- ja kuntoiluominaisuuksia, kuten unen seuranta, sykkeen seuranta, veren hapen mittaaus, stressin hallinta ominaisuus ja paljon muuta. Käytössäsi on satoja harjoitustiloja ja valmiita harjoituksia.

Akku voi olla suurin huolenaihe, joten yritys on sisällyttänyt mukaan suuren 410 milliampeeritunnin akun, jonka kerrotaan kestävän kolme päivää. Kello on yhteensopiva iOS:n ja Androidin kanssa. Kooltaan Huawei Watch Buds on 47,5 x 47,5 x 14,99 millimetriä ja painoltaan 77,5 grammaa sisältäen kuulokkeet ja rannekkeen.

Huawei Watch Budsin suositushinta Suomessa on 499 euroa.

huawei.com