Huawei on lähettänyt kutsuja tilaisuuteen, jossa todennäköisesti esitellään yhtiön uusi P-sarjan lippulaiva. Viime aikoina kiihtyvien huhujen kohteena ollut malli julkistetaan Pariisissa 27. maaliskuuta.

Nimeksi tulee tämänhetkisten tietojen mukaan P20 loogisemman P11:n sijaan. Asiasta kertoi luotettavana pidetty vuotaja Roland Quandt. Lippulaivaluokkaan ovat tulossa P20 ja P20 Plus -mallit ja lisäksi ilmestyy edullisempi P20 Lite -versio. Samalla twiitissä paljastuivat värivaihtoehdot.

Kutsussa puhutaan lippulaivamalleista monikossa, joten odotettavissa lienee useampi puhelin. Järjestelmäpiiri on tämänhetkisten tietojen mukaan sama Kirin 970 kuin Mate 10 Prossa. Se tuo mukanaan älyominaisuuksia. Varmuutta uuden puhelimen kuvasuhteesta ei ole.

Ohjelmistosta löytyneen tiedon perusteella puhelimeen olisi tulossa samantapainen lovi kuin viime syksynä julkaistussa iPhone X:ssä. Oletettavasti kamera olisi jälleen Leican toteuttama. Huhutaan, että uutuusmallin takana olisi peräti kolme kameraa, mutta siitä ei ole vielä varmuutta. Ei ole myöskään vielä tietoa takakameroiden polttoväleistä, kennon tarkkuuksista tai aukkoluvuista.

www.huawei.com