Huawei toi Suomeen Band 4 -aktiivisuusrannekkeen. Suositushinta on Suomessa 44,90 euroa ja värivaihdot musta, punainen ja vaaleanpunainen.

Rannekkeessa on 0,96 tuuman TFT-kosketusnäyttö, jonka resoluutio yltää 80 x 160 pikseliin. Erikoista Band 4 -mallissa on rannekkeen irrottamalla paljastuva USB-A-liitin, jonka voi liittää suoraan laturiin tai muuhun USB-liitäntään. Akunkestoa luvataan 6–9 päiväksi asetuksista riippuen.

Sykkeenmittausta on ryyditetty tekoälyalgoritmilla, jonka luvataan tarjoavan tarkempaa seurantaa. Ranneke osaa myös varoittaa käyttäjää, jos syke nousee liian korkeaksi. TruSeen 3.5 -teknologian tarkoitus on puolestaan auttaa käyttäjäänsä harjoittelun ja elämäntapojen kehittämisessä. Urheilutiloja on yhdeksän.

Rannekkeessa on TruSleep 2.0 -toiminto, joka seuraa unen vaiheita ja laatua sekä tunnistaa kuusi uniongelmaa. Myös askelmittaus löytyy. 5ATM-luokituksen ansiosta ranneke ei säikähdä myöskään vettä.

Ilmoitusten näyttäminen mobiililaitteista onnistuu, minkä lisäksi rannekkeella voi etsiä hukassa olevan puhelimen tai laukaista puhelimen kameran sulkimen. Lisäksi rannekkeessa on soittajan tunnistus, jonka avulla tulevan puhelun voi halutessaan hylätä tai vaimentaa. Ranneke on Android- ja iOS-yhteensopiva.

consumer.huawei.com/fi