FreeBuds 4i -kuulokkeet tarjoavat edullisesta hinnastaan huolimatta aktiivisen taustamelun vaimennuksen (ANC) sekä ympäristön äänet läpi päästävän tietoisuustilan. Kuulokkeet on varustettu korvakäytävän sulkevilla silikonikumitulpilla, joita toimitetaan kuulokkeiden mukana kolmea eri kokoa.

Freebuds 4i kuulokkeiden akunkesto on selkeästi parempi edeltäjiinsä verrattuna. Huawei lupaa kuulokkeille 7,5 tunnin kuunteluajan taustamelun vaimennuksen ollessa päällä ja jopa 10 tuntia ilman sitä. Puheaika FreeBuds 4i -kuulokkeilla on vastaavasti 5,5 tuntia taustamelun vaimennuksen ollessa päällä ja 6,5 tuntia ilman sitä.

Latauskotelon kanssa akunkesto kuuntelussa yltää jopa 22 tuntiin ja neljän tunnin lisäajan saa jo kymmenen minuutin pikalatauksella.

Molemmissa kuulokkeessa on kaksi mikrofonia ja kuulokkeen rakenne on suunniteltu siten, että tuulesta aiheutuvat sivuäänet on saatu minimoitua.

FreeBuds 4i tukee viimeisintä Bluetooth 5.2 -protokollaa ja äänentoiston viive on myös onnistuttu saamaan parhaimmillaan 186 millisekuntiin yhdessä Huawein EMUI 11 -ohjelmistoa käyttväien laitteidenkanssa.

FreeBuds 4i -kuulokkeiden ominaisuuksiin kuuluvat myös kosketusohjaustoiminnot joilla voi keskeyttää toiston, jatkaa sitä tai puheluiden yhteydessä vastata saapuvaan puheluun, lopettaa puhelu sekä myös kytkeä päälle aktiivinen taustamelun vaimennus tai ympäristön ääniä korostava tila.

Värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen ja punainen. Viimeksi mainitun osalta toimitukset ovat alkamassa laajemmin hieman myöhemmin kevään aikana.

Suositushinta: 99 euroa
Lisätietoa: huawei.com/fi/headphones/freebuds4i/